Дискусія з Куртом Волкером

Під час зустрічі Держсекретаря США Ентоні Блінкена та Посла США в Україні Бріджит Брінк з Президентом Володимиром Зеленським обговорювалися питання його майбутньої зустрічі з Президентом Джо Байденом, допомога на термінові потреби ЗСУ, перша передача Україні активів росолігархів, що були конфісковані в США та інші важливі питання.
Сергій Вакарін передав пані Послу свою книгу “2030: Lessons for Ukraine” для високої делегації.
У важкі для України часи, багато країн надають їй значну допомогу, проте допомога США з початку великої війни стала безпрецедентною – американці надали Україні близько 75 млрд доларів.
Відбулася також важлива дискусія з Куртом Волкером, колишнім послом США в НАТО та колишнім спецпредставником Державного департаменту США з питань України. Вакарін взяв участь у цій дискусії, організованій Professional government association of Ukraine за підсумками вільнюського саміту НАТО. Волкер вважає неприпустимим, щоб Україна “застрягла в залі очікування НАТО”. Україна бореться за вільну Європу, тобто робить всю роботу за НАТО, і у відповідь НАТО має терміново надати чіткий план членства Україні.