Завершено відбіркові співбесіди британської стипендіальної програми HMC Projects

Відбіркові інтерв‘ю британської стипендіальної програми HMC Projects in Central and Eastern Europe на навчальний рік 2022/2023 відбулися 15-16 січня 2022 року. Наступного дня почалися співбесіди у м. Кропивницький і Кіровоградській області.

Директор і адміністратор HMC Projects д-р Джонатан Вулстенхоум і представник HMC Projects Геррі Геммонд поспілкувалися з 23 українськими старшокласниками, які пройшли попереднє відбіркове тестування з англійської мови у своїх областях. Цьогорічні інтерв‘ю проводилися онлайн. У співбесідах взяли участь школярі з Дніпра і Дніпропетровської області, Івано-Франківська, Києва й Київської області, Львова, Миколаєва, Одеси, Рівного, Тернополя і Тернопільської області, Харкова, Черкас, Чернівців і Запорізької області.

Учасники конкурсу, яким будуть запропоновані повні дворічні стипендії у школах-пансіонах Англії та Шотландії з 1 вересня 2022 року, оголошуються тільки після завершення співбесід у 15 країнах Центральної та Східної Європи, зазвичай наприкінці лютого – на початку березня.

Детальнішу інформацію про стипендіальну програму можна знайти на вебсайті ConcordiaUA: https://www.concordia.edu.ua/home/hmc-projects/ або у групі на Facebook «HMC Projects – Ukraine». Якщо у вас є питання, пишіть нам на адресу hmcprojects@uacu.edu.ua.